식품산업과 영양 (Food Industry And Nutrition)
- 제18권1호
- /
- Pages.29-36
- /
- 2013
- /
- 1226-3338(pISSN)
비빔밥의 우수성과 기능성
Excellency and Functionality of Bibimbap
- 오석흥 (우석대학교 식품생명공학과) ;
- 유진주 (우석대학교 식품생명공학과) ;
- 김수곤 (우석대학교 식품생명공학과) ;
- 조문구 (우석대학교 식품생명공학과) ;
- 최동성 (우석대학교 식품생명공학과) ;
- 오찬호 (우석대학교 식품생명공학과) ;
- 정문웅 (우석대학교 외식산업조리학과) ;
- 우자원 (우석대학교 식품영양학과)
- Oh, Suk-Heung (Dept. of Food & Biotechnology, Woosuk University) ;
- Yu, Jin-Ju (Dept. of Food & Biotechnology, Woosuk University) ;
- Kim, Su-Gon (Dept. of Food & Biotechnology, Woosuk University) ;
- Cho, Mun-Ku (Dept. of Food & Biotechnology, Woosuk University) ;
- Choi, Dong-Seong (Dept. of Food & Biotechnology, Woosuk University) ;
- Oh, Chan-Ho (Dept. of Food & Biotechnology, Woosuk University) ;
- Jung, Mun-Yhung (Dept. of Food Service Industry and Cooking, Woosuk University) ;
- Woo, Ja-Won (Dept. of Food Nutrition, Woosuk University)
- 발행 : 2013.06.15