Korean Journal of Fisheries and Aquatic Sciences (한국수산과학회지)
- Volume 12 Issue 3
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- Pages.131-136
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- 1979
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- 0374-8111(pISSN)
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- 2287-8815(eISSN)
STUDIES ON THE FREEZING OF YELLOW SEA BREAM
옥돔의 동결에 관한 연구 2. 동결에 의한 옥돔조직의 변화
- SONG Dae-Jin (Dept. of Food Technology, Je Ju College) ;
- KANG Yeung-Joo (Dept. of Food Technology, Je Ju College)
- Published : 1979.09.01
Abstract
Histological changes of yellow sea bream, Branchiostegus japonicus japonicus, were observed under microscope during freezing storage for 6 months at
옥돔을 6개월간 두가지 다른 온도로 동결저장하면서 동결온도의 차이, 동결저장기간의 차이에 따른 조직의 변화를 광학현미경으로 관찰한 결과는 다음과 같다. 1. 동결저장온도의 차이에서 오는 근육조직 변화는 많았으며,
Keywords