Korean Journal of Food Science and Technology (한국식품과학회지)
- Volume 9 Issue 3
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- Pages.225-228
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- 1977
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- 0367-6293(pISSN)
A Note on Milling Quality of Foreign Wheat Varieties
외국산(外國産)밀의 제분성(製粉性)에 관(關)한 연구(硏究)
- Kim, Hi-Kap (Experiment Station, National Agricultural Products Inspection Office)
- 김희갑 (국립농산물검사소 시험소)
- Published : 1977.09.28
Abstract
Eight kinds of foreign wheat were used for the assessment of milling quality, and the following results were obtained. (1) Straight and patent flour extractions were,
미국산(美國産)과 Canada산(産)밀 각(各) 3종(種)과 호주산(濠洲産)밀 2종(種)등 8종(種)의 외국산(外國産) 밀을 공시(供試)하여 제분성(製粉性)을 조사(調査)하였던 바 다음과 같은 결과(結果)를 얻었다. 1) Straight분(粉)과 patent분(粉)의 산출율(産出率)에 있어 호주산(濠洲産)밀은 미주산(美洲産)에 비(比)해 각각(各各)
Keywords