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1 |
수도 밭 재배에서 질소 및 가리시비량에 따른 생육 및 수량
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The Korean Society of International Agriculture
, v.16, no.3, pp.209-213,
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2 |
수도 밭 재배에서 파종방법 및 재식밀도에 따른 생육 및 수량
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The Korean Society of International Agriculture
, v.16, no.3, pp.214-221,
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3 |
목탄분말의 입자크기가 양파 생육과 토양 이화학성에 미치는 영향
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The Korean Society of International Agriculture
, v.16, no.3, pp.222-228,
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4 |
목탄분말의 원료수종이 양파 생육과 토양 이화학성에 미치는 영향
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The Korean Society of International Agriculture
, v.16, no.3, pp.229-235,
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5 |
뉴질랜드 양,육우 산업의 구조변화 분석
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The Korean Society of International Agriculture
, v.16, no.3, pp.236-243,
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6 |
Seed Viability and Fatty Acid Composition of Perilla Seed as Affected by Artificial Aging Treatment
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The Korean Society of International Agriculture
, v.16, no.3, pp.244-248,
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7 |
Content and Color Difference of Anthocyanin by Different Seed Sizes and Cotyledon Colors in Black Soybean[Glycine max (L.) Merr.]
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The Korean Society of International Agriculture
, v.16, no.3, pp.249-252,
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8 |
Antioxidant Activities and Analysis of Volatile Composition in the Leaves of Ocimum basilicum
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The Korean Society of International Agriculture
, v.16, no.3, pp.253-258,
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9 |
Analysis of Change of Financial Structure in China
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The Korean Society of International Agriculture
, v.16, no.3, pp.259-266,
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10 |
서로 다른 아종의 벼 품종에 대한 이화학적 특성의 품종 다양성
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The Korean Society of International Agriculture
, v.16, no.3, pp.267-272,
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11 |
벼 육묘기 개발 및 육묘 실용성
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The Korean Society of International Agriculture
, v.16, no.3, pp.273-276,
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12 |
국내산 배의 대만 수출확대에 관한 연구
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The Korean Society of International Agriculture
, v.16, no.3, pp.277-285,
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