배양육 기술 개발 현황 및 안전에 대한 문제

Development Aspects and Safety Concerns of Cultured Meat

  • 오혜민 (숙명여자대학교 위해분석연구센터) ;
  • 성미선 (숙명여자대학교 식품영양학과) ;
  • 신지은 (숙명여자대학교 식품영양학과) ;
  • 윤요한 (숙명여자대학교 위해분석연구센터)
  • Oh, Hyemin (Risk Analysis Research Center, Sookmyung Women's University) ;
  • Sung, Miseon (Department of Food and Nutrition, Sookmyung Women's University) ;
  • Shin, Jieun (Department of Food and Nutrition, Sookmyung Women's University) ;
  • Yoon, Yohan (Risk Analysis Research Center, Sookmyung Women's University)
  • 발행 : 2021.05.31

초록

키워드

참고문헌

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  3. 이현정, 조철훈. 2019. 세계 대체육류 개발 동향. 세계농업.
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  5. Meticulous Research. 2019. Alternative protein market by stage/type, application, and geography.
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