축산식품과학과 산업
- Volume 8 Issue 1
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- Pages.58-59
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- 2019
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- 2287-3686(pISSN)
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- 2635-4594(eISSN)
Effects of Pre-cooking Methods on Quality Characteristics of Reheated Marinated Pork Loin
예비 조리방법이 재가열 마이네이드 돼지고기 등심의 품질특성에 미치는 영향
- Kim, Tae-Kyung (Research Group of Food Processing, Korean Food Research Institute) ;
- Hwang, Ko-Eun (Department of Animal Sciences, University of Wisconsin-Madison) ;
- Kim, Young-Boong (Research Group of Food Processing, Korean Food Research Institute) ;
- Jeon, Ki-Hong (Research Group of Food Processing, Korean Food Research Institute) ;
- Leem, Kyoung-Hoan (R&D Center, Ggulmat to World) ;
- Choi, Yun-Sang (Research Group of Food Processing, Korean Food Research Institute)
- 김태경 (한국식품연구원 가공공정연구단) ;
- 황고은 (위스콘신대학교 메디슨캠퍼스 동물자원학과) ;
- 김영붕 (한국식품연구원 가공공정연구단) ;
- 전기홍 (한국식품연구원 가공공정연구단) ;
- 임경환 (꿀맛나는세상 연구소) ;
- 최윤상 (한국식품연구원 가공공정연구단)
- Published : 2019.05.23
Abstract
Keywords