Biomolecules & Therapeutics
- 제6권4호
- /
- Pages.378-382
- /
- 1998
- /
- 1976-9148(pISSN)
- /
- 2005-4483(eISSN)
구기자 성분의 혈당강하작용
Anti-diabetic Activity of Constituents of Lycii Fructus
- 김경순 (서울대학교 약학대학) ;
- 심상희 (서울대학교 약학대학) ;
-
정기화
(덕성여자대학교 약학대학) ;
-
정춘식
(덕성여자대학교 약학대학) ;
-
고광호
(서울대학교 약학대학) ;
-
박정일
(서울대학교 약학대학) ;
-
허훈
(서울대학교 약학대학) ;
-
이봉진
(서울대학교 약학대학) ;
-
김박광
(서울대학교 약학대학)
- Kim, Kyoung-Soon (College of Pharmacy, Seoul National University) ;
- Shim, Sang-Hee (College of Pharmacy, Seoul National University) ;
-
Jeong, Gi-Hwa
(College of Pharmacy, Duksung Women's University) ;
-
Cheong, Chun-Sik
(College of Pharmacy, Duksung Women's University) ;
-
Ko, Kwang-Ho
(College of Pharmacy, Seoul National University) ;
-
Park, Jeong-Hill
(College of Pharmacy, Seoul National University) ;
-
Huh, Hoon
(College of Pharmacy, Seoul National University) ;
-
Lee, Bong-Jin
(College of Pharmacy, Seoul National University) ;
-
Kim, Bak-Kwang
(College of Pharmacy, Seoul National University)
- 발행 : 1998.12.01
초록
In the previous screening on antidiabetic effect of Lycii fructus by glucose transport method using
키워드