References
- Food Irradiation Newsletter v.19 Clearance of item by country IAEA
- 보건복지부고시 제1995-34 방사선조사기준 및 규격개정 대한민국 보건복지부
- 통계연보(1988~1994) 대한민국 농림수산부
- 한국식품위생 · 안정성학회지 v.10 저장온도 및 포장방법이 건멸치의 미생물학적 및 관능적 품질에 미치는 영향 권중호;이기동;변명우;조한옥
- 한국식품위생 · 안정성학회지 v.10 저장온도 및 포장방법이 건멸치의 이화학적 품질에 미치는 영향 권중호;정형욱;변명우;김정숙
- J. Food Sci. Technol. v.30 Quality changes in irradiate and nonirradiated boiled-dried anchovies after inter-country transportation and storage at 25℃ Kwon, J. H.;Byun, M. W.;Warrier, A. S.;Kamat, M. D.;Alur, M. D.;Nair, P. M
- Compendium of methods for the microbiological examination of food American Public Health Association;Speck, M.(ed.)
- Laboratory methods in food and dairy microbiology Harrigan, W. F.;McCance, M. E
- Microorganisms in food, Their significance and methods of enumeration Thatcher, F. S.;Clark, D. S
- Methods for sensory evalution of food Larmond, E
- 한국식품과학회지 v.19 건멸치의 저장안정성에 미치는 포장방법의 영향 조길석;김영명;김현구;강통삼