References
- 食品の生體調節機能 千葉英熊
- 광일문화사 지성규
- 기능화시대를 맞는 식품산업 정연강;백홍근
- 한국영양식량학회지 v.21 혈청콜레스테롤과 3-hydroxy-3-methy1-glutary1 coenzume A recuctase 최용순;이상영
- 한국영양식량학회지 v.23 지방질과 동맥경화증 조성희
- Klin Wochenschr. v.66 Chemistry, biochemistry and pharmacology of HMG-CoA reductase inhibitors Endo, A
- 한국생물공학회지 v.6 식물추출물로부터 3-hydroxy-3-methylglutaryl coenzyme A reductase의 활성저해제의 탐색 이윤형;신용목;이재은;최용순;이상영
- 한국영양식량학회지 v.23 흰쥐에 있어서의 메밀채소의 투여가 지질대사에 미치는 효과 최용순;서정호;김천호;김영미;함승시;이상영
- 한국노화학회지 v.1 솔잎 첨가식이가 흰주의 혈청 지방질대사에 미치는 영향 김종대;윤태헌;최면;임경자;주진순;이상영
- Clin Chem. v.27 Colorimetic method for free fatty acids in serum validated by comparison with gas chromatography Brunk, S. D.;Swanson, J. R
- J. Biol. Chem. v.226 A simple method for the isolation and purification of total lipids from animal tissues Folch, J.;Lees, M.;Sloane-Standly, G. H
- J. Biol. Chem. v.187 A revision of the Schoenheimer-Sperry method for cholesterol determination Sperrry, W. M.;Webb, M
- Clin. Chem. Acta v.22 A colorimetic method for estimating serum triglycerides Fletcher, M. J
- Lipids v.1 Quantitative analysis of phospholipids by thin layer chromatography Rouser, G.;Siakatos, A. N.;Fleischer, S