Applied Biological Chemistry
- Volume 38 Issue 5
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- Pages.422-424
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- 1995
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- 2468-0834(pISSN)
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- 2468-0842(eISSN)
Textural Changes of Cooked-Rice during Warm Keeping in Electrical Rice Cooker
전기밥솥에서 보온중인 밥의 조직감 변화
- Lee, Y.J. (Department of Food Sci. & Tech., Seoul National University) ;
- Hwang, S.W. (Department of Food Sci. & Tech., Seoul National University) ;
- Kim, S.K. (Samsung Electronics Co., Ltd) ;
- Park, Y.S. (Samsung Electronics Co., Ltd) ;
- Chun, J.K. (Department of Food Sci. & Tech., Seoul National University)
- 이영진 (서울대학교 식품공학과) ;
- 황선옥 (서울대학교 식품공학과) ;
- 김상권 (삼성전자 생활시스템 연구소) ;
- 박윤서 (삼성전자 생활시스템 연구소) ;
- 전재근 (서울대학교 식품공학과)
- Published : 1995.10.31
Abstract
In order to investigate the textural changes of cooked rice in a home electrical rice cooker during warm keeping period, rice was cooked and stored at
밥의 보온저장중 조직감변화를 조사하기 위하여 밥솥의 보온 온도를