한국수산과학회지 (Korean Journal of Fisheries and Aquatic Sciences)
- 제25권6호
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- Pages.520-528
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- 1992
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- 0374-8111(pISSN)
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- 2287-8815(eISSN)
$F_o$ -값 측정 시스템의 개발
Development of $F_o-value$ Measuring System
- CHO Hyun-Duk (Department of Food Science and Technology, National Fisheries University of Pusan) ;
- HAN Bong-Ho (Department of Food Science and Technology, National Fisheries University of Pusan) ;
- KIM Sang-Bong (Department of Mechanical Engineering, National Fisheries University of Pusan) ;
- OK Young-Gun (Department of Food Engineering, Pusan National University of Technology)
- 발행 : 1992.11.01
초록
식품의 가열살균공정의 최적화는 에너지 소비의 성력화를 위한 공정 자동화와 제품의 미생물학적 안전성 및 영양적, 기호적 품질을 감안하여 이루어져야 한다. 본 연구에서는 이미 개발한 마이크로컴퓨터를 이용한 자동화 시스템을 개선하여 미생물학적 안전성 확보를 위한 가열살균기준 설정에 필수적인
In order to establish the standard conditions for thermal sterilization of foods, a microcomputer based
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