Korean Journal of Food Science and Technology (한국식품과학회지)
- Volume 17 Issue 2
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- Pages.107-112
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- 1985
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- 0367-6293(pISSN)
Viscometric Properties of Waxy Rice Starches
일반계 및 다수계 찹쌀 전분의 점성 특성
- Song, Bum-Ho (Department of Food Science and Nutrition, Dankook University) ;
- Kim, Sung-Kon (Department of Food Science and Nutrition, Dankook University) ;
- Lee, Kyu-Han (Department of Food Science and Nutrition, Dankook University) ;
- Pyun, Yu-Ryang (Department of Food Engineering, Yonsei University) ;
- Lee, Shin-Young (Department of Fermentation Engineering, Kangwon National University)
- 송범호 (단국대학교 식품영양학과) ;
- 김성곤 (단국대학교 식품영양학과) ;
- 이규한 (단국대학교 식품영양학과) ;
- 변유량 (연세대학교 식품공학과) ;
- 이신영 (강원대학교 발효공학과)
- Published : 1985.04.01
Abstract
Viscometric properties of japonica(Olchal) and japonica
다수계(한강, 수원 317호) 및 일반계(올찰) 찹쌀 전분의 이화학적 성질과 정도의 특성을 비교 검토한 결과는 다음과 같다. 한강, 수원 317호 및 올찰 찹쌀 전분의 광투과도는 각각
Keywords