Change on viscosity of rice flour by extrusion condition

압출성형 공정조건이 쌀가루의 점도에 미치는 영향

  • Cho, Yong-Sik (Korean Food & Culture Division, NAAS, RDA) ;
  • Lee, K.H. (Fermentation & Food Processing Division, NAAS, RDA) ;
  • Choi, Y.H. (Fermentation & Food Processing Division, NAAS, RDA) ;
  • Kim, E.M. (Fermentation & Food Processing Division, NAAS, RDA) ;
  • Park, S.Y. (Fermentation & Food Processing Division, NAAS, RDA) ;
  • Kang, W.S. (Division of Biotechnology, Kangwon Nat'l Univ.)
  • 조용식 (농촌진흥청 국립농업과학원 전통한식과) ;
  • 이경하 (농촌진흥청 국립농업과학원 발효이용과) ;
  • 최윤희 (농촌진흥청 국립농업과학원 발효이용과) ;
  • 김은미 (농촌진흥청 국립농업과학원 발효이용과) ;
  • 박신영 (농촌진흥청 국립농업과학원 발효이용과) ;
  • 강위수 (강원대학교 생명공학부)
  • Published : 2011.10.28