Effect of variety and pasting condition on puffing properties of parboiled rice

벼 품종과 호화조건이 파보일드 쌀의 팽화특성에 미치는 영향

  • Cho, Yong-Sik (Korean Food & Culture Division, NAAS, RDA) ;
  • Lee, K.H. (Fermentation & Food Processing Division, NAAS, RDA) ;
  • Choi, Y.H. (Fermentation & Food Processing Division, NAAS, RDA) ;
  • Kim, E.M. (Fermentation & Food Processing Division, NAAS, RDA) ;
  • Park, S.Y. (Fermentation & Food Processing Division, NAAS, RDA) ;
  • Ko, S.H. (Dep't of Food Sci.& Technol., Sejong Univ.)
  • 조용식 (농촌진흥청 국립농업과학원 전통한식과) ;
  • 이경하 (농촌진흥청 국립농업과학원 발효이용과) ;
  • 최윤희 (농촌진흥청 국립농업과학원 발효이용과) ;
  • 김은미 (농촌진흥청 국립농업과학원 발효이용과) ;
  • 박신영 (농촌진흥청 국립농업과학원 발효이용과) ;
  • 고상훈 (세종대학교 식품공학과)
  • Published : 2011.10.28