Antioxidant activity of various solvent fraction from extract of sulfur compound vegetables
함황 채소 추출물의 항산화 효과에 관한 연구
- Kim, Da-Mi (Food and nutrition, Chungnam Univ.) ;
- Kim, Hye-Joung (Food and nutrition, Chungnam Univ.) ;
- Jo, Ji-Eun (Food and nutrition, Chungnam Univ.) ;
- Yoon, Mi-Hyang (Food and nutrition, Chungnam Univ.) ;
- Kim, Kyung-Hee (Food and nutrition, Chungnam Univ.) ;
- Yook, Hong-Sun (Food and nutrition, Chungnam Univ.)
- 김다미 (충남대학교 식품영양학과) ;
- 김혜정 (충남대학교 식품영양학과) ;
- 조지은 (충남대학교 식품영양학과) ;
- 윤미향 (충남대학교 식품영양학과) ;
- 김경희 (충남대학교 식품영양학과) ;
- 육홍선 (충남대학교 식품영양학과)
- Published : 2010.05.28
Abstract
Keywords