Regional Comparison of Anthocyanin Content in Schizandra chinensis Baillon

오미자 anthocyanin 함량의 지역간 비교

  • Lee, Kang-Soo (College of Agri. & Life Science, Chonbuk National University) ;
  • Lee, Ji-Hyun (Dept. of Biological Science, Inha University) ;
  • Lee, Yeon-Kyung (Medical School, Chungnam University) ;
  • Park, Young-Hye (College of Agri. & Life Science, Chonbuk National University) ;
  • Cho, Jae-Young (College of Agri. & Life Science, Chonbuk National University)
  • 이강수 (전북대학교 농업생명과학대학) ;
  • 이지현 (인하대학교 생명과학과) ;
  • 이연경 (충남대학교 의학전문대학원) ;
  • 박영혜 (전북대학교 농업생명과학대학) ;
  • 조재영 (전북대학교 농업생명과학대학)
  • Published : 2009.05.07