053) 950-6781
English
한국어
English
The Korean Society of Food Preservation
http://www.kosfop.or.kr
Article Info.
Home
Article Info.
Proceedings of the Korean Society of Postharvest Science and Technology of Agricultural Products Conference
(한국식품저장유통학회:학술대회논문집)
2007.11a
/
Pages.189-189
/
2007
The Korean Society of Food Preservation (한국식품저장유통학회)
현미(고아미) 알코올 발효 부산물의
${\alpha}$
-amylase처리 효과
Jeong, Yong-Jin
;
U, Seung-Mi
;
Kim, Tae-Yeong
;
Yeo, Su-Hwan
;
Kim, Sang-Beom
정용진
(계명대학교 식품가공학과 및 (주)계명푸덱스) ;
우승미
(계명대학교 식품가공학과 및 (주)계명푸덱스) ;
김태영
(농촌진흥청 농업과학기술원 농촌자원개발연구소) ;
여수환
(농촌진흥청 농업과학기술원 농촌자원개발연구소) ;
김상범
(농촌진흥청 농업과학기술원 농촌자원개발연구소)
Published : 2007.11.02
PDF
Download PDF
〈 Previous
Next 〉
Abstract
Keywords
Detail Search
×
Title, Summary, Keyword
Publications
Publication Year
Volume
Issue
Page
Author
Affiliation
Publisher
DOI
Publication Type
Journal
Conference Proceeding Paper
Magazine