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The Korean Society of Food Preservation
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Proceedings of the Korean Society of Postharvest Science and Technology of Agricultural Products Conference
(한국식품저장유통학회:학술대회논문집)
2007.11a
/
Pages.185.2-185.2
/
2007
The Korean Society of Food Preservation (한국식품저장유통학회)
파프리카 분말을 첨가한 식빵의 품질특성
Gang, Seon-Gyeong
;
Kim, Jin-Hui
;
Jeong, Chang-Ho
;
Sim, Gi-Hwan
강선경
(경상대학교 대학원 응용생명과학부 농업생명과학연구원) ;
김진희
(경상대학교 대학원 응용생명과학부 농업생명과학연구원) ;
정창호
(경상대학교 대학원 응용생명과학부 농업생명과학연구원) ;
심기환
(경상대학교 대학원 응용생명과학부 농업생명과학연구원)
Published : 2007.11.02
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