Determination of Eleutherosides B and E in the Fruits of Acanthopanax sessiliflorus and Their Wine Product by HPLC

HPLC에 의한 민오가피 열매와 오가와인 중의 eleueheroside B와 eleutheroside E의 정량

  • Lee Sang-Hyun (Dept. of Applied Plant Science, Chung-Ang University) ;
  • Kim Hye-Min (Dept. of Applied Plant Science, Chung-Ang University) ;
  • Park Su-Yeon (Dept. of Applied Plant Science, Chung-Ang University) ;
  • Lee Yoo-Jin (Dept. of Applied Plant Science, Chung-Ang University) ;
  • Kim Ju-Sun (Nat. Prod. Res. Inst., Seoul Nat'l University) ;
  • Kang Sam-Sik (Nat. Prod. Res. Inst., Seoul Nat'l University) ;
  • Cho Seon-Haeng (Gongju Nat'l University of Education) ;
  • Cheoi Dae-Sung (Jeongseon Agricultural Technology & Extension Center)
  • 이상현 (중앙대학교 식물응용과학과) ;
  • 김혜민 (중앙대학교 식물응용과학과) ;
  • 박수연 (중앙대학교 식물응용과학과) ;
  • 이유진 (중앙대학교 식물응용과학과) ;
  • 김주선 (서울대학교 천연물과학연구소) ;
  • 강삼식 (서울대학교 천연물과학연구소) ;
  • 조선행 (공주교육대학교) ;
  • 최대성 (정선군 농업기술센터)
  • Published : 2006.04.01