한국작물학회:학술대회논문집 (Proceedings of the Korean Society of Crop Science Conference)
- 한국작물학회 2005년도 추계학술발표회 요지
- /
- Pages.306-307
- /
- 2005
고구마 끝순의 건조 방법별 품질 특성의 변화
Changes on the Qualitative property after Drying in Sweetpotato Tips
-
이준설
(작물과학원 목포시험장) ;
-
김학신
(작물과학원 목포시험장) ;
-
안영섭
(영남농업연구소) ;
-
정미남
(농촌진흥청) ;
- 방진기 (작물과학원 목포시험장) ;
-
박양균
(목포대학교 식품공학과)
-
Lee Joon Seol
(Mokpo Exp. Sta., NICS, RDA) ;
-
Kim Hag Sin
(Mokpo Exp. Sta., NICS, RDA) ;
-
Ahn Young Sup
(Yeongnam Agricultural Research Institute, NICS) ;
-
Chung Mi Nam
(Rural Development Administration(RBA)) ;
- Bang Jin Ki (Mokpo Exp. Sta., NICS, RDA) ;
-
Park Yang Kyun
(Food Engineering Dept., Mokpo National University)
- 발행 : 2005.10.01