Diagnosis of Rice Processing Food Industry and Expansion of Consumption of Domestic Rice

쌀가공산업 현황진단 및 국내산 원료용쌀(햅쌀) 소비확대 방안

  • Jang, In Suk (Agriculture & Food Value Development Research Institute) ;
  • Kim, Jae Min (Agriculture & Food Value Development Research Institute) ;
  • Gu, Bu Geum (Agriculture & Food Value Development Research Institute)
  • Published : 2017.06.30

Abstract

Keywords

References

  1. 장인석. 2016. 쌀소비촉진을 위한 쌀가공산업 활성화 방안. 국회발표자료. p 27.
  2. 장인석. 2010. 쌀가공산업 불안정성 진단과 해법. 한국쌀가공식품협회. p 43-45.
  3. 장인석. 2014. 쌀가공업체와 농가간 연계강화 전략모델 수립. 농림축산식품부. p 11-14, 26-28.
  4. 장인석. 2015. 쌀블렌딩 방법과 경제적 파급효과 분석. 농촌진흥청. p 36-39.
  5. 일본 농림수산성. 일본 쌀 현황자료. http://www.maff.go.jp.
  6. 장인석. 2016. 가공용쌀 생산.유통계열화 모델 개발. 농림축산식품부. p 80-85, 173.