Current Research on Agriculture and Life Sciences
- 제33권1호
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- Pages.33-35
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- 2015
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- 2287-271X(pISSN)
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- 2288-0356(eISSN)
DOI QR Code
Aminoethoxyvinylglycine 처리가 '홍로' 사과 표피의 지질물질 변화에 미치는 영향
Effect of Aminoethoxyvinylglycine Treatment on Lipid Material Changes in 'Hongro' Apples
- Jun, YoungKeun (Department of Horticultural Science, Kyungpook National University) ;
- Kang, InKyu (Department of Horticultural Science, Kyungpook National University) ;
- Choi, Cheol (Department of Horticultural Science, Kyungpook National University)
- 투고 : 2015.04.04
- 심사 : 2015.04.21
- 발행 : 2015.04.30
초록
본 연구는 AVG처리가 '홍로'사과 표피의 지질물질 변화량에 미치는 영향을 구명하고자 실시하였다. 수확 후 상온에서 저장한 '홍로'사과의 내생 에틸렌 농도는
This study investigated the effect of AVG treatment on lipid material changes in the 'Hongro' apple epidermis. The internal ethylene concentration in 'Hongro' apples treated with