전자기장 급속냉동기법을 활용한 일본수출용 조리완제 돈가스 개발

Development of Pork Cutlet for Export Using Magnetic-Field Freezing Technique

  • 고경보 (제주대학교 생명자원과학대학 생명공학부) ;
  • 강동근 (제주대학교 생명자원과학대학 생명공학부) ;
  • 김영화 (제주대학교 생명자원과학대학 생명공학부) ;
  • 박행철 (제주대학교 생명자원과학대학 생명공학부) ;
  • 임도훈 (제주대학교 생명자원과학대학 생명공학부) ;
  • 류연철 (제주대학교 생명자원과학대학 생명공학부)
  • Ko, Kyoung-Bo (Department of Biotechnology, Jeju National University) ;
  • Kang, Dong-Guen (Department of Biotechnology, Jeju National University) ;
  • Kim, Yeong-Hwa (Department of Biotechnology, Jeju National University) ;
  • Park, Hang-Chul (Department of Biotechnology, Jeju National University) ;
  • Lim, Do-Hun (Department of Biotechnology, Jeju National University) ;
  • Ryu, YounChul (Department of Biotechnology, Jeju National University)
  • 발행 : 2014.12.30