한국포장학회지 (KOREAN JOURNAL OF PACKAGING SCIENCE & TECHNOLOGY)
- 제19권1호
- /
- Pages.17-27
- /
- 2013
- /
- 1226-0207(pISSN)
저장 중 이산화염소 가스의 처리 조건에 따른 방울토마토의 품질변화
Quality Changes of Cherry Tomato with Different Chlorine Dioxide ($ClO_2$ ) Gas Treatments during Storage
- 최우석 (연세대학교 패키징학과) ;
-
안병준
(연세대학교 패키징학과) ;
-
김영식
(상명대학교 식물식품공학과) ;
-
강호민
(강원대학교 원예학과) ;
-
이정수
(농촌진흥청 국립원예특작과학원) ;
-
이윤석
(연세대학교 패키징학과)
- Choi, Woo Suk (Department of Packaging, Yonsei University) ;
-
Ahn, Byung Joon
(Department of Packaging, Yonsei University) ;
-
Kim, Young Shik
(Department of Plant and Food Sciences, Sangmyung University) ;
-
Kang, Ho-Min
(Department of Horticulture, Kangwon Nat'l. Univ.) ;
-
Lee, Jung-Soo
(National Institute of Horticultural & Herbal Science, Rural Development Administration) ;
-
Lee, Youn Suk
(Department of Packaging, Yonsei University)
- 발행 : 2013.04.30
초록
5와
The effects of chlorine dioxide gas (