축산식품과학과 산업
- Volume 2 Issue 3
- /
- Pages.40-45
- /
- 2013
- /
- 2287-3686(pISSN)
- /
- 2635-4594(eISSN)
Development of Foods Using Nanotechnology
나노 기술을 이용한 식품 개발
- Hong, Geun-Pyo (Department of Bioindustrial Engineering, Konkuk University) ;
- Jo, Yeon-Ji (Department of Bioindustrial Engineering, Konkuk University) ;
- Kim, Byeongsoo (Department of Bioresources and Food Science, Konkuk University) ;
- Oh, Jae Wook (Department of Animal Biotechnology, Konkuk University) ;
- Choi, Mi-Jung (Department of Bioresources and Food Science, Konkuk University)
- 홍근표 (건국대학교 바이오산업공학과) ;
- 조연지 (건국대학교 바이오산업공학과) ;
- 김병수 (건국대학교 생명자원식품공학과) ;
- 오재욱 (건국대학교 동물생명공학과) ;
- 최미정 (건국대학교 생명자원식품공학과)
- Published : 2013.12.30
Abstract
Keywords