Food Industry And Nutrition (식품산업과 영양)
- Volume 16 Issue 2
- /
- Pages.49-53
- /
- 2011
- /
- 1226-3338(pISSN)
Quality Characteristics of Korean and Chinese Job's Tears ($Coicis$ $lachryma$ -$jobi$ )
국산 및 중국산 율무의 이화학적 특성
- Lee, Min-Ji (Dept. of Technical Research Center, Heechang Dairy Co., Ltd.) ;
- Kim, Sang-Eun (Dept. of Technical Research Center, Heechang Dairy Co., Ltd.) ;
- Lee, Sang-Won (Dept. of Technical Research Center, Heechang Dairy Co., Ltd.) ;
- Yeum, Dong-Min (Dept. of Hotel Food and Baking, Yangsan University) ;
- Lee, Moon-Jo (Dept. of Technical Research Center, Heechang Dairy Co., Ltd.)
- 이민지 (희창유업 기술연구소) ;
- 김상은 (희창유업 기술연구소) ;
- 이상원 (희창유업 기술연구소) ;
- 염동민 (양산대학교 호텔외식.조리학부 호텔식품제과제빵과) ;
- 이문조 (희창유업 기술연구소)
- Published : 2011.12.15
Abstract
본 연구에서는 율무(국산, 중국산)를 볶음온도를
Keywords