DOI QR코드

DOI QR Code

Active Food Packaging and Distribution - O2, CO2, Ethylene Gas, Moisture and Odor Scavenger and Emitter

지능형 식품포장 및 유통 - 산소, 이산화탄소, 에틸렌가스, 수분, 냄새 제거제 및 방출제

  • Kang, Hye-Jin (Department of Food Science and Biotechnology, Sungkyunkwan University) ;
  • Lee, Yun-Jeong (Department of Food Science and Biotechnology, Sungkyunkwan University) ;
  • Kim, Sungjin (Department of Food Science and Biotechnology, Sungkyunkwan University) ;
  • Han, Jaejoon (Department of Food Science and Biotechnology, Sungkyunkwan University)
  • 강혜진 (성균관대학교 식품생명공학과) ;
  • 이윤정 (성균관대학교 식품생명공학과) ;
  • 김성진 (성균관대학교 식품생명공학과) ;
  • 한재준 (성균관대학교 식품생명공학과)
  • Published : 2010.09.30