031)739-6934
English
한국어
English
Korea Food Research Institute
http://www.kfri.re.kr
Article Info.
Home
Article Info.
Bulletin of Food Technology
(식품기술)
Volume 20 Issue 2
/
Pages.7-12
/
2007
/
1226-0452(pISSN)
Korea Food Research Institute (한국식품연구원)
식품 위해요소 검출을 위한 바이오 센서칩 기술 개발
Choe, Seong-Uk
;
Jang, Hyeon-Ju
;
Lee, Na-Ri
;
Kim, Hyeon-Jeong
;
Jeon, Hyang-Suk
최성욱
(식품융복합연구본부 안전성연구단) ;
장현주
(식품융복합연구본부 안전성연구단) ;
이나리
(식품융복합연구본부 안전성연구단) ;
김현정
(식품융복합연구본부 안전성연구단) ;
전향숙
(식품융복합연구본부 안전성연구단)
Published : 2007.06.01
PDF
Download PDF
〈 Previous
Next 〉
Abstract
Keywords
Detail Search
×
Title, Summary, Keyword
Publications
Publication Year
Volume
Issue
Page
Author
Affiliation
Publisher
DOI
Publication Type
Journal
Conference Proceeding Paper
Magazine