식품과학과 산업 (Food Science and Industry)
- 제40권3호
- /
- Pages.59-65
- /
- 2007
- /
- 0257-2397(pISSN)
DOI QR Code
발효차의 향기 (I) - 홍차 및 우롱차의 향기 생성 메커니즘 -
Aroma of Fermented Tea (I) - Mechanisms of Aroma Formations on Black Tea and Oolong Tea -
-
조정용
(목포대학교 식품공학과) ;
-
문제학
(전남대학교 식품공학과 및 기능성식품연구센터) ;
-
박근형
(전남대학교 식품공학과 및 기능성식품연구센터) ;
-
마승진
(목포대학교 식품공학과)
-
Cho, Jeong-Yong
(Department of Food Engineering, Mokpo National University) ;
-
Moon, Jae-Hak
(Department of Food Science & Technology and Functional Food Research Center) ;
-
Park, Keun-Hyung
(Department of Food Science & Technology and Functional Food Research Center) ;
-
Ma, Seung-Jin
(Department of Food Engineering, Mokpo National University)
- 발행 : 2007.09.30