고려인삼연구와산업 (The Korean Ginseng Research and Industry)
- 제1권1호
- /
- Pages.8-12
- /
- 2007
- /
- 1976-1503(pISSN)
발효를 이용한 인삼 가공 원리와 제품 동향
Principle of Fermentation Ginseng and Trends of Its Products
-
이영경
(한국식품연구원 인삼연구단) ;
-
이영철
(한국식품연구원 인삼연구단) ;
-
홍희도
(한국식품연구원 인삼연구단) ;
-
노정해
(한국식품연구원 인삼연구단) ;
-
김영찬
(한국식품연구원 인삼연구단)
-
Rhee, Young-Kyoung
(Korea Food Research Institute) ;
-
Lee, Young-Chul
(Korea Food Research Institute) ;
-
Hong, Hee-Do
(Korea Food Research Institute) ;
-
Rho, Jeong-Hae
(Korea Food Research Institute) ;
-
Kim, Young-Chan
(Korea Food Research Institute)
- 발행 : 2007.05.15