References
- 신길만, 정진우 : 이탈리아 요리. pp.26-28, 신광출판사, 서울, 2001
- 전희정, 주나미, 백재은, 윤지영, 정희선, 황재선 : 식품영양 전공 교수들과 함께하는 맛있는 서양요리. pp.120-122, 교문사, 서울, 2003
- 나영선, 강병남, 나영아, 김동섭 : 올리브향 가득한 이태리요리. pp.166-169, 형설출판사, 서울, 2003
- 정청송, 강무근, 김방원 : 이탈리아 조리과학 기술. pp.104-105, 문지사, 서울, 2001
- Kim, KM and Kim, CW : Characteristics of Micro Milling, Farina Milling, and Cooking Quality of Farina Spaghetti from Kansas Hard Red Winter Wheat. Korean J Soc. Food Sci. Nutr., 23(4) : 686-697, 1994
- Williams, C, Jordan, MA, Kidd, K and Weir, J : Complete Pasta Cookbook. pp.12-14, Oxmoor House, San Francisco, 1996
- Treuille E : Pasta Every Way for Every Day. p.16-17, Dorling Kindersley, London, 2000
- Croce, JD : Pasta. pp.48-53, Dorling Kindersley, London, 2000
- 정영도 : 식품조리재료학. p.337, 지구문화사, 서울, 2000
- 최영전 : 허브와 스파이스 사전. pp.365-368, 도서출판예가, 서울, 2002
- 전정희 : 한국신품연감. p.563, 농수축산신문, 서울, 2003
- 이화여자대학교 식품영양학과 : 식생활과 건강, 1993
- Wright, J and Trenille, E : Le Cordon Blue Complete Cooking Techniques. pp.206-209, London, 1996
- Teubner, C, Rizzi, S and Tan, LL : The Pasta Bible. pp.38-49, Penguin Studio, New York, 1996
- Kim, YS and Kim, HS : Dried Noodle Making of Composite Flours Utilizing Buckwheat and Wheat Flour. Korean J Nutr., 16(3) : 146-153, 1983
- 장지인, 박상규, 이경주 : SAS/PC를 이용한 통계자료 분석. p.75, 법문사, 서울, 1996
- 송문섭 : 윈도우용 SAS를 이용한 통계자료분석. 자유아카데미, 서울, 1998
- 박성현 : 현대실험계획법. pp.497-520, 민영사, 서울, 1995
- Kim, YH : Optimization for Extraction of -Carotene from Carrot by Supercritical Carbon Dioxide. Chung-nam National University, Dissertation of Doctor's Degree, 1995
- Kim, YK, Kim, SS and Chang, KS : Textual Properties of Ginger Jelly. Food Engineering Progress, 4(1) : 33-38, 2000
- Lee, GD and Jeong, YJ : Optimization on Organoleptic Properties of Red Pepper Jam by Response Surface Methodology. Korean J Soc. Food Sci. Nutr., 28(6) : 1269-1274, 1999
- 성내경 : SAS/Graph-통계그래픽스. pp.228-231, 자유아카데미, 서울, 1993
- Hwang, JH and Jang, MS : Effect of Paprika(Capsicum annuum L.) Juice on the Acceptability and Quality of Wet Noodle(Ⅰ). Korean J Soc. Food Cookery Sci., 17(4) : 373-379, 2001
- Kim, CB, Lee, SH, Kim, MY, Yoon, JT and Cho, RK : Effect of Addition of Leek and Dropwort Powder on the Quality of Noodles. Korean J. Food Preservation, 9(1) : 36-41, 2002
- Lee, SY, Lee, EY, Shim, TH, Oh, DH, Kang, IJ, Chung, CK and Ham, SS : Cooking Properties of Buckwheat NoodlesAdded Aster scaber Thunb Juice. Korean J Soc. Food Sci. Nutr., 27(3) : 501-507, 1998