References
- Food Reviews International v.1 Hericium erinaceum: Bioactive substances and medicinal utilization Takashi Mizuno;Yamabushitake
- Tetrahedron Letters v.31 Hericenone A and B as cytotoxic principles from the mushroom Hericium erinaceum Hirokazu Kawagishi;Motoharu Ando;Takashi Mizuno
- Tetrahedron Letters v.32 Hericenones C, D and E, stimulators of nerve growth factor (NGF) synthesis, from the mushroom Hericium errinaceum Hirokazu Kawagishi;Motoharu Ando;Hideki Sakamoto;Satoshi Yoshida;Fumihiro Ojima;Yukio Ishiguro;Nobuo Ukai;Shoei Furukawa
- Phytochemistry v.32 Chromans, Hericenones F, G and H from the mushroom Hericium erinaceum Hirokasu Kawagishi;Motoharu Ando;Kayoko Shinba;Hideki Sakamoto;Satoshi Yoshida;Fumhiro Ojima;Yukio Ishiguro;Nobuo Ukai;Shoei Furukawa
- Chemistry Letters Erinapytones A and B from the cultured mycelia of Hericium erinaceum Hirokazu Kawagishi;Ryoko Shirai;Hideki Sakamoto;Satoshi Yoshida;Fumihiro Ojima;Yukio Ishiguro
- FEBS Letters v.340 A sialic acid-binding lectin from the mushroom Hericium erinaceum Hirokazu Kawagishi;Hironobu Mori;Akinori Uno;Atsuo Kimura;Seiya Chiba
- Biosci Biotech Biochem v.56 Antitumor-active polysaccharides isolated from the fruiting body of Hericium erinaceum an edible and medicinal mushroom called yamabushitake or houtou Takashi Mizuno;Tetsuya Wasa;Hitoshi Ito;Chiharu Suzuki;Nobuo Ukai
- Tetrahedron Letters v.35 Erinacines A, B and C, strong stimulators of nerve growth factor (NGF)-synthesis from the mycelia of Hericium erinaceum Hirokazu Kawagishi;Atsushi Shimada;Roko Shirai;Kenji Okamoto;Fumihiro Ojima;Hideki Sakamoro;Yukio Ishiguro;Shoei Furukawa
- Tetrahedron Letters v.32 Hericenones C. D and E, stimulatiors of nerve growth factor (NGF) synthesis, from the mushroom Hericium errinaceum Hirokazu Kawagishi;Motoharu Ando;Hideki Sakamoto;Satoshi Yoshida;Fumihiro Ojima;Yukio Ishiguro;Nobuo Ukai;Shoei Furukawa
- Journal of Natural Products v.57 Hericenes A-C and erinapytone C, new metabolites produced by the fungus Hericium erinaceum Alberto Arnone;Rosanna Cardillo;Gianluca Nasini;Orso Vajna de Pava
- 한국생화학회지 v.14 한국산 단자균류의 항암성분에 관한 연구 김창률;심미자;최응칠;이영남;김병각
- 출원번호 특 1996-070586 식품부산물을 이용한 노루궁뎅이 버섯 균사체의 액체배양 및 이 균사체의 추출물을 함유한 건강음료 조성물 조재연
-
한국식품영영과학회지
v.25
신선초 녹즙이
$CC_H$ 투여에 의한 백서의 간 손상에 미치는 영향 정희경;허남칠;이명렬 - 한국식품영영과학회지 v.25 신선초의 혈장 콜레스테롤 개선효과 조영숙;박석규;박정로;전순실;박종철;최성회
- 한국식품영영과학회지 v.27 저장조건에 따른 신선초 생즙의 베타카로틴과 비타민의 C의 함량 및 항산화능의 변화 박원봉;김덕숙
- Protein method Bollag DM; Edelstein ST
- Carbohydrate analysis Chaplin MF;Kennedy JF
- 한국산업미생물학회지 v.21 표고버섯 균사체의 배양특성 및 pilot scale 생산 이병우;임근형;김동욱;박기문;손세형;손태화
- 한국균학회지 v.22 맥주효모추출을 이용한 표고버섯 균사체의 심부배양에 관한 연구 이재윤;안원근;이재동
- 한국미생물학회지 v.24 Phellinus sp.의 분리 및 균사체의 액체배양 이신영;이동기;강태수
- 한국미생물학회지 v.22 구름버섯의 고체발효에 의한 단백다당류의 생산 박경숙;박신;정인창;하호철;김선희;이재성
- 한국미생물학회지 v.26 반응표면방법에 의한 Phellinus sp. 고체배양의 최적화 강태수;강안석;손형락;강미선;임양이;이신영;정성모
- 최신버섯 재배기술 姜安錫(外 12名)