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Korean journal of food and cookery science
(한국식품조리과학회지)
Volume 17 Issue 3
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Pages.269-274
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2001
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2287-1780(pISSN)
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2287-1772(eISSN)
Korean Society of Food and Cookery Science (한국식품조리과학회)
Properties on the Quality Characteristics of Bread Added with Coriander
향신료 고수(Coriandrum sativum L.)를 첨가한 식빵의 품질 특성
김옥희
(순천대학교 자연과학대학 식품학부) ;
최옥자
(순천대학교 자연과학대학 식품학부) ;
김용두
(순천대학교 자연과학대학 식품학부) ;
강성구
(순천대학교 자연과학대학 식품학부) ;
이행재
(순천대학교 자연과학대학 식품학부) ;
이선이
(광주교육대학교 실과교육과)
Published : 2001.06.01
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Abstract
Keywords
bread added with Coriander
;
characteristics of texture
;
sensory evaluation