Korean Journal of Fisheries and Aquatic Sciences (한국수산과학회지)
- Volume 31 Issue 2
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- Pages.195-201
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- 1998
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- 0374-8111(pISSN)
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- 2287-8815(eISSN)
Changes of Fatty Acid Composition and Lipid Oxidation in Anchovy During Fermentation with Salt
멸치젓 숙성중 지질의 산화와 지방산 조성의 변화
- SEO Hae-Jeom (Department of Food and Life Science, Pukyong National University) ;
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JEONG Bo-Young
(Department of Food Science/Institute of Marine Industry, Gyeongsang National University) ;
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NAM Taek-Jeong
(Department of Food and Life Science, Pukyong National University) ;
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PYEUN Jae-Hyeung
(Department of Food and Life Science, Pukyong National University)
- 서해점 (부경대학교 자연과학대학 식품생명과학과) ;
-
정보영
(경상대학교 해양과학대학 식품과학과 해양산업연구소) ;
-
남택정
(부경대학교 자연과학대학 식품생명과학과) ;
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변재형
(부경대학교 자연과학대학 식품생명과학과)
- Published : 1998.03.01
Abstract
Anchor Engraulis japonica was fermented with
멸치젓 숙성 중 지질의 산화가 멸치젓의 품질에 미치는 영향을 검토코자 멸치에 대하여 식염을
Keywords