Korean Journal of Fisheries and Aquatic Sciences (한국수산과학회지)
- Volume 31 Issue 4
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- Pages.567-573
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- 1998
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- 0374-8111(pISSN)
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- 2287-8815(eISSN)
Fatty Acid Composition of Concentrated Phytoplanktons by Cold Storage and Their Effects on the Larval Survival of Pacific Oyster, Crassostrea gigas
냉장보관된 농축 먹이생물의 지방산 조성 변화와 농축먹이로 사육한 굴 유생의 생존율
- LIM Hyun Jeong (Department of Aquaculture, National Fisheries Research and Development Institute) ;
- PARK Sung Real (Department of Aquaculture, National Fisheries Research and Development Institute)
- Published : 1998.07.01
Abstract
Cold storage of concentrated food phytoplanktons is a useful technique in supplying food organisms for artificial shellfish seed. One month after preservation at
패류 인공종묘 생산시에 먹이생물을 효율적으로 원활하게 공급하기 위한 일환으로 비종묘생산시기에 미리 생산하여 사용 가능한지 여부를 판단하기 위하여 패류 사육에 가장 일반적으로 사용되며 먹이효율도 우수한 것으로 알려진 Pavlova lutheli, Isochrysis galbana, Isochrysis aff, galbana Chaetoceros calcitrans를 농축 후,