The Korean Journal of Food And Nutrition (한국식품영양학회지)
- Volume 11 Issue 1
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- Pages.26-30
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- 1998
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- 1225-4339(pISSN)
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- 2287-4992(eISSN)
Effect of deodorizing Temperature on Physicochemical Characteristics in Corn Oil III. Effect of Deodorizing Tmeperature on Trans Fatty Acid Formation in Corn Oil
탈취온도가 옥수수기름의 이화학적 특성에 미치는 영향 제3보. 탈취온도가 옥수수기름의 Trans 지방산 생성에 미치는 영향
Abstract
It was determined the effect of deodorizing temperature on forming amount and its composition of trans fatty acids by GLC in corn oil. Trans fatty acids were detected a trace amount at the low temperature deodorizing as 240~25
옥수수 기름의 탈취온도가 trans 지방산 생성량 및 그 조성에 미치는 영향을 GLC를 이용하여 측정하였다. 상대적으로 저온탈취인 240~25