Applied Biological Chemistry
- Volume 41 Issue 3
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- Pages.228-233
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- 1998
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- 2468-0834(pISSN)
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- 2468-0842(eISSN)
Effects on the Storage Life of Satsuma Mandarin by the Pretreatment at various Temperatures
저장전 온도처리가 온주밀감의 저장에 미치는 영향
- Kim, Wan-Taek (Faculty of Horticultural and Life Science, Cheju National University) ;
- Lee, Sang-Yong (Faculty of Horticultural and Life Science, Cheju National University) ;
- Kim, Ji-Yong (Faculty of Horticultural and Life Science, Cheju National University) ;
- Kang, Chang-Hee (Department of Chemistry, Cheju National University) ;
- Koh, Jeong-Sam (Faculty of Horticultural and Life Science, Cheju National University)
- 김완택 (제주대학교 농과대학 원예생명과학부) ;
- 이상용 (제주대학교 농과대학 원예생명과학부) ;
- 김지용 (제주대학교 농과대학 원예생명과학부) ;
- 강창희 (제주대학교 자연과학대학 화학과) ;
- 고정삼 (제주대학교 농과대학 원예생명과학부)
- Published : 1998.06.30
Abstract
The storage life of satsuma mandarin(Citrus unshiu Marc. var. miyagawa) by the various pretreatment of temperatures; non-treated, room temperature,
제주산 온주밀감의 저장전 온도처리에 의한 저장효과를 검토하기 위하여 궁천조생을 각각 무처리, 상온처리,