수확시기, 저장온도 및 가공방법에 따른 치커리(Cichorium intybus, L.)의 가용성 당의 조성 변화

Changes in Soluble Carbohydrates Composition of Chicory(Cichorium intybus, L.) according to Harvesting Date, Storage and Processing

  • 박상기 (서울대학교 농업생명과학대학 농화학과 및 농업 생물 신소재 연구 센터) ;
  • 강수일 (서울대학교 농업생명과학대학 농화학과 및 농업 생물 신소재 연구 센터) ;
  • 김수일 (서울대학교 농업생명과학대학 농화학과 및 농업 생물 신소재 연구 센터)
  • Park, Sang-Ki (Department of Agricultural Chemistry and Research Center for New Bio-materials in Agriculture, College of Agriculture and Life Science, Seoul National University) ;
  • Kang, Su-Il (Department of Agricultural Chemistry and Research Center for New Bio-materials in Agriculture, College of Agriculture and Life Science, Seoul National University) ;
  • Kim, Su-Il (Department of Agricultural Chemistry and Research Center for New Bio-materials in Agriculture, College of Agriculture and Life Science, Seoul National University)
  • 발행 : 1996.10.31