Applied Biological Chemistry
- Volume 39 Issue 5
- /
- Pages.414-417
- /
- 1996
- /
- 2468-0834(pISSN)
- /
- 2468-0842(eISSN)
Changes in Soluble Carbohydrates Composition of Chicory(Cichorium intybus, L.) according to Harvesting Date, Storage and Processing
수확시기, 저장온도 및 가공방법에 따른 치커리(Cichorium intybus, L.)의 가용성 당의 조성 변화
- Park, Sang-Ki (Department of Agricultural Chemistry and Research Center for New Bio-materials in Agriculture, College of Agriculture and Life Science, Seoul National University) ;
- Kang, Su-Il (Department of Agricultural Chemistry and Research Center for New Bio-materials in Agriculture, College of Agriculture and Life Science, Seoul National University) ;
- Kim, Su-Il (Department of Agricultural Chemistry and Research Center for New Bio-materials in Agriculture, College of Agriculture and Life Science, Seoul National University)
- 박상기 (서울대학교 농업생명과학대학 농화학과 및 농업 생물 신소재 연구 센터) ;
- 강수일 (서울대학교 농업생명과학대학 농화학과 및 농업 생물 신소재 연구 센터) ;
- 김수일 (서울대학교 농업생명과학대학 농화학과 및 농업 생물 신소재 연구 센터)
- Published : 1996.10.31