References
- 호박 가공산업발전 세미나 한국농어민 후계자 연합회
- 농림수산통계연보 농림수산부
- 허준 동의보감 홍문화
- 한국식품사전 박원기
- Food values of portions commonly uesd(15th ed.) Tean,A.P.
- Food Technoligy in Australia v.39 Composition of Australian foods 39 Vegetables fruit Wills,R.B.;Lim,J.S.;Greenfield,H.
- J. Sci. Food Agric. v.46 Vitamin A (β-carotene) losses in Pakistani cooking Naga,S.A.;Khan,S.
- J. Food Biochem. v.11 The composition and vitamin A value of the catotenoids of pumpkins of different colors Hidaka,T.;Anno,T.;Nakatsu,S.
- J. Food Sci. v.50 Effect of fertilization, posthavest handling and blanching temperature on the drained weight of canned summer squash Hurst,W.C.;Rao,V.N.M.;Granberry,D.;Socha,G.;Koehler,P.E.
- J. Food Sci. v.53 Home-canning of food : Effect of a higher process temperature (121℃) on the quality of low-acid food Lazaridis,H.N.;Sander,E.H.
- 특허 공보 호박 음료의 제조 방법 김길용
- 특허 공보 호박 잼의 제조 방법 김길용
- 서울특별시 종합기술시험연구소보 v.18 이찬수;오수경
- 양봉 산물의 품질관리('93. 양봉산물 관리실무자 교육자료) 한국양봉협회
- 한국식품과학회지 v.19 한국산 유자의 향기성분 이현유;김영명;신동화;서봉규
- Associations of official analysis chemists(14th ed.) Official methods of analysis A.O.A.C.
- Food Res. v.25 The carotenoids of apricots Curl,A.L.
- Chromatographia v.17 Separation of citrus carotenoids by reversed phase HPLC Noga,G.;Lenz,F.
- 식품위생관계법규 지구문화사 편집부
- Nippon Shokuhin Kogyo Gakkaish v.18 Studies on citrus catotenoids Umeda,K.;Kawashima,K.
- 약사공론 no.2556-2601 심길순