한국수산과학회지 (Korean Journal of Fisheries and Aquatic Sciences)
- 제27권4호
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- Pages.366-372
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- 1994
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- 0374-8111(pISSN)
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- 2287-8815(eISSN)
강릉지방의 오징어 식해 개발에 관한 연구 -4. 식해숙성에 미치는 고추가루 및 곡류 첨가량의 영향-
The Development of Squid(Todarodes pacificus) Sik-hae in Kang-Nung District -4. The Effects of Red Pepper and Grain Contents on the Properties of Squid Sik-hae-
- KIM Sang-Moo (Department of Fisheries Resources Development, Kangnung National University) ;
- BANK Oon-Doo (Department of Food Science and Technology, National Fisheries University of Pusan) ;
- LEE Keun-Tai (Department of Food Science and Technology, National Fisheries University of Pusan)
- 발행 : 1994.07.01
초록
고추가루 및 곡류 첨가량을 달리하였을 경우의 오징어 식해 숙성중의 일반성분변화를 측정하였다. 고추가루 첨가량을 달리하였을 경우의 일반성분의 변화에는 별다른 차이점은 없었으며, 곡류
The effects of red pepper and grain contents on the properties of squid sik-hae fermented at
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