한국식품과학회지 (Korean Journal of Food Science and Technology)
- 제25권3호
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- Pages.210-213
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- 1993
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- 0367-6293(pISSN)
이상 유동층 반응기의 동특성에 관하여
The Dynamic Characteristics of a Two Phase Fluidized Beds
- Suh, Myung-Gyo (Department of Food Industry, Dongeui Technical Junior College) ;
- Suh, Jung-Ho (Materials Development Research Institute, Suhryung Co., Ltd.) ;
- Kang, Jun-Soo (Department of Food Industry, Dongeui Technical Junior College)
- 발행 : 1993.06.01
초록
본 실험의 목적은 공극률과 상향유속의 관계에서 세입자의 유동특성을 고찰하는 데 있다 Column 내경은 유동층의 유속과 공극률과의 관계에 큰 영향을 미치지 못했으며 유속과 공극률과의 관계는 다음과 같다.
The purpose of this research was to investigate fluidization characteristics of three solid particles, correlations between voidage and superficial velocity. The inside diameter of a column did not affect the fraction void-superficial velocity relationship for fluidization systems which was obtained as follows:
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