Korean Journal of Food Science and Technology (한국식품과학회지)
- Volume 23 Issue 6
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- Pages.723-731
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- 1991
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- 0367-6293(pISSN)
Determination of Optimum Sterilization Condition for the Production of Retort Pouched Curry Sauce
레토르트 카레 소스 생산을 위한 최적살균 조건의 설정
- Chung, Myong-Soo (Research Center, Ottogi Foods Co., Ltd.) ;
- Cha, Hwan-Soo (Research Center, Ottogi Foods Co., Ltd.) ;
- Koo, Bon-Youl (Research Center, Ottogi Foods Co., Ltd.) ;
- Ahn, Peong-Ug (Research Center, Ottogi Foods Co., Ltd.) ;
- Choi, Chun-Un (Research Center, Ottogi Foods Co., Ltd.)
- 정명수 (오뚜기 식품 중앙연구소) ;
- 차환수 (오뚜기 식품 중앙연구소) ;
- 구본열 (오뚜기 식품 중앙연구소) ;
- 안평욱 (오뚜기 식품 중앙연구소) ;
- 최춘언 (오뚜기 식품 중앙연구소)
- Published : 1991.12.01
Abstract
In order to optimize sterilization conditions of retort pouched curry sauce, sterilization processes for eighteen conditions by varying temperature, time and method were conducted through
레토르트 카레 소스를 생산하기 위한 최적 살균 조건을 산출하기 위하여,