Journal of the Korean Society of Food Science and Nutrition (한국식품영양과학회지)
- Volume 19 Issue 2
- /
- Pages.127-132
- /
- 1990
- /
- 1226-3311(pISSN)
- /
- 2288-5978(eISSN)
Studies on the Effects of Rat Platelet Aggregation by Ginkgo and Perilla Oil Dietary
은행, 은행잎 및 들깨잎에서 추출한 지용성 성분이 쥐의 혈소판 응집에 미치는 영향
Abstract
This research was performed to observe the effect on aggregation of rat platelet treated with ginkgo and perilla oil which contain much linolenic acid. The numbers of platelet treated with ginkgo and perilla oil were
Linolenic acid를 다량으로 함유하고 었는 들깨유, 은행유를 rat에 투여하여 혈소판 응집능에 미치는 영향을 검토하여 다음과 같은 결과를 얻었다. 은행유 및 들깨유를 투여한 쥐의 혈청중 혈소판의 수한 각각
Keywords