한국식품영양과학회지 (Journal of the Korean Society of Food Science and Nutrition)
- 제18권3호
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- Pages.307-315
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- 1989
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- 1226-3311(pISSN)
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- 2288-5978(eISSN)
${\omega}-3$ 계와 ${\omega}-6$ 계 고도 불포화 지방산의 혼합 비율이 다른 유지가 흰쥐의 지질대사에 미치는 영향(I) -뇌, 신장, 고환 및 혈청 lipoprotein을 중심으로-
The Effect of Fat and Oil Differently Composed of ${\omega}3\;and\;{\omega}6$ Polyunsaturated Fatty Acids on Lipid Metabolism of Rats -Centered on Brain, Kidney, Testis and Serum Lipoprotein-
- 강정옥 (동의대학교 식품영양학과)
- Kang, Jeong-Ock (Dept. of Food and Nutrition, Dongeui University)
- 발행 : 1989.09.30
초록
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