한국식품과학회지 (Korean Journal of Food Science and Technology)
- 제19권4호
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- Pages.285-289
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- 1987
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- 0367-6293(pISSN)
Poly(ethyleneglycol)과 인산염용액이 형성하는 2상계에서의 단백질 분획에 관한 연구
Protein Partition in an Aqueous Poly (ethyleneglycol)-salt Two-phase System
- Lee, Sam-Pin (Department of Food Technology, Korea University) ;
- Lee, Cherl-Ho (Department of Food Technology, Korea University)
- 발행 : 1987.08.01
초록
Poly(ethylene glycol)과 인산염 용액(PPB)이 형성 하는 액상 이상계에서 단백질의 분획 거동을 관찰하였다. PEG(12%)/PPB(12%) 액상 이상계에서 단백질의 표면 소수성이 다른 BSA,
The partition behavior or proteins in an aqueous two-phase system of poly (ethyleneglycol)-potassium phosphate buffer (PEG/PPB) was investigated. The proteins of different surface hydrophobicity, i.e. Bovine serum albumin (BSA),
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