Applied Biological Chemistry
- Volume 29 Issue 3
- /
- Pages.248-254
- /
- 1986
- /
- 2468-0834(pISSN)
- /
- 2468-0842(eISSN)
Characterization of Bacterial ${\alpha}-Amylase$ by Determination of Rice Starch Hydrolysis Product
쌀전분(澱粉) 분해물(分解物) 분석(分析)에 의한 세균성(細菌性) ${\alpha}-Amylase$ 의 작용(作用) 특성(特性)
- Kim, Hae-Yeong (Department of Food Science and Technology, College of Agriculture Seoul National University) ;
- Park, Kwan-Hwa (Department of Food Science and Technology, College of Agriculture Seoul National University)
- Published : 1986.09.30
Abstract
The product specificity of Bacillus
쌀의 생전분(生澱粉) 상태와 호화전분(糊化澱粉) 상태에 대한 전분분해효소의 작용특성과 이용방법(利用方法)을 조사하기 위하여 생전분과 호화전분에 세균성
Keywords