한국식품과학회지 (Korean Journal of Food Science and Technology)
- 제15권1호
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- Pages.70-76
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- 1983
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- 0367-6293(pISSN)
과당.포도당 혼합물로 부터 과당의 분리에 따른 염과 유기용매의 영향
Effects of Solvents and Salts on the Separation of Fructose from Glucose-Fructose Mixture
- Chang, Jin-Ho (Department of Chemical Engineering Korea Advanced Institute of Science and Technology) ;
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Chang, Ho-Nam
(Department of Chemical Engineering Korea Advanced Institute of Science and Technology)
- 발행 : 1983.01.01
초록
과당과 포도당의 혼합물로부터 과당의 분리에 관한 염과 용매의 영향을 이들 두 당의 용해도 차를 이용한 결정화 방법에 의해서 조사하였다. 결정화 방법은 이들 두 당의 혼합용액에 알콜과
Separation of fructose from glucose-fructose mixture was studied by utilizing the solubility differences of both sugars in the mixed solvents of water and alcohols with or without the presence of NaCl and
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