한국식품영양과학회지 (Journal of the Korean Society of Food Science and Nutrition)
- 제11권3호
- /
- Pages.11-14
- /
- 1982
- /
- 1226-3311(pISSN)
- /
- 2288-5978(eISSN)
인삼(人蔘)엑기스 연질(軟質)캡슐제조시(製造時) 첨가유(添加油)가 유화(乳化)에 미치는 영향(影響)
Effect of Oils on Emulsification for Soft Capsules of Ginseng Extract
- Park, Myung-Han (Korea Ginseng & Tobacco Research Institute) ;
- Sung, Hyun-Soon (Korea Ginseng & Tobacco Research Institute)
- 발행 : 1982.09.01
초록
인삼(人蔘) extract를 원료(原料)로 하는 연질(軟質)캡슐충입용(充入用) 내용물(內容物) 조제(調劑)에서 첨가유(添加油)가 내용물(內容物)의 물성(物性)에 미치는 영향을 조사(調査)하였다. 쇼팅유(油)
Effect of the oil mixture on physical properties in soft capsule preparation with ginseng extract contained
키워드