Korean Journal of Food Science and Technology (한국식품과학회지)
- Volume 14 Issue 4
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- Pages.355-363
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- 1982
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- 0367-6293(pISSN)
Batch Scale Storage of Sprouting Foods by Irradiation Combined with Natural Low Temperature - I. Storage of Potatoes -
방사선(放射線) 조사(照射)와 자연저온(自然低溫)에 의한 발아식품(發芽食品)의 Batch Scale 저장(貯藏)에 관(關)한 연구(硏究) - 제(第) 1 보(報) : 감자의 저장(貯藏) -
- Cho, Han-Ok (Radiation Agri. Div., Korea Advanced Energy Research Institute) ;
- Byun, Myung-Woo (Radiation Agri. Div., Korea Advanced Energy Research Institute) ;
- Kwon, Joong-Ho (Radiation Agri. Div., Korea Advanced Energy Research Institute) ;
- Yang, Ho-Sook (Radiation Agri. Div., Korea Advanced Energy Research Institute) ;
- Lee, Chul-Ho (Dept. of Food Technology, Korea University)
- 조한옥 (한국에너지연구소 방사선농학연구실) ;
- 변명우 (한국에너지연구소 방사선농학연구실) ;
- 권중호 (한국에너지연구소 방사선농학연구실) ;
- 양호숙 (한국에너지연구소 방사선농학연구실) ;
- 이철호 (고려대학교 식품공학과)
- Published : 1982.12.30
Abstract
In order to develop the commercial storage method of potatoes by irradiation combined with natural low temperature, storage room(
감마선(線) 조사(照射)와 자연저온(自然低溫)에 의한 감자의 상업적(商業的) 저장법(貯藏法) 개발(開發)을 목표(目標)로 Irish cobbler와 Shimabara 두 품종(品種)에 적정선량(適正線量)을 조사(照射)하고 Batch scale로 자연저온(自然低溫) 저장고(貯藏庫)(
Keywords