Korean Journal of Food Science and Technology (한국식품과학회지)
- Volume 12 Issue 1
- /
- Pages.1-5
- /
- 1980
- /
- 0367-6293(pISSN)
Studies on Invertase from Korean Ginseng, Panax ginseng C. A. Meyer - I. Separation and Properties of Crude Invertase -
고려 인삼 중의 Invertase에 관한 연구 - 제 1 보 : 조(粗) Invertase의 분리와 성질 -
- Kim, Byung-Mook (Department of Food Science, Seoul Women's College)
- 김병묵 (서울 여자 대학, 식품 과학과)
- Published : 1980.03.30
Abstract
Crude invertase was obtained from the water extracts of Korean ginseng, Panax ginseng C. A. Meyer, by fractionation with
고려 인삼(Panax ginseng C. A. Meyer)중의 invertase를 연구하기 위하여 조(租) 인삼 invertase를 분리 조제하여 그 성질을 조사해 본 결과 다음과 같았다. 1. 조 인삼 invertase는 ammonium sulfate
Keywords